Haha ;p widze ze z mojej ekipy to tylko ja sie udzielam na tym forum ;p Rysiek ja juz chce na jakis wyjaz musze pogadac z Patrykiem o jakims wyjezdzie na BMXa moze sie czegos naucze.
Nie żyjąc na krawędzi zajmujesz zbyt dużo miejsca.
Patryk cały czas się buja po "parkach". Dzisiaj też był, więc spokojnie się możesz z nim zgadać. Czas robić ekipę rowerową bo z tego, co już wiem, to sporo ludzi od nas, ma dość mocno zakorzenione "pedałowanie"
Jeżeli szkoła, praca, mąż lub żona przeszkadzają Ci w nurkowaniu, rzuć to wszystko w diabły i zanuraj z nami!
Ja pewniej sie czuje na desce jak na bmx :d Ale w tym sezonie wezne sie za siebie i naucze sie dobrze skakac na rowerze haha ;p Rysiek czuje ze tam bede stalym bywalcem haha ;p
No i o to chodzi! Myślę, że w temacie BMX, to znajdziesz szybciutko wspólny język z Patrykiem. W temacie serwisu i triala, z Oskarem. Więc nudzić się nie będziesz.
Jeżeli szkoła, praca, mąż lub żona przeszkadzają Ci w nurkowaniu, rzuć to wszystko w diabły i zanuraj z nami!
Ja tu widze ze nie tylko o bmxie sie z Patrykiem sie dogadam :d bo duzo mocniej siedze w temacie deski :d i to mi duzo lepiej idzie a widze ze on tez smiga na desce
olo, w jakiś wolny dzień możemy się dogadać jak bedziesz mieć rower. Ja jeżdżę w każdej wolnej chwili, uwielbiam to, szczególnie że zaczęły mi siadać triki o których kiedyś mogłem pomarzyć i patrzyłem na nie z oczami na słupkach Mam na necie kilka filmików, ale są już baaaardzo nieaktualne. Poziom trochę urósł. Mam nadzieję że niedługo coś nakręcę, już kilka ciekawych ujęć mam
to zajebiscie ; ] ja jak naprawie rower to napewno sie odezwe co do wypadu jakiegos ; ] A na Desce śmigasz tylko freestyle ;] ? CZy raczej wszystko ;] Ja jezdze Freestyle a w tym roku sprobowalem troche freeride i musze przyznac ze jest to tez zajebiste ;] Szkoda ze sniegu niema bo na deche to ja jestem zawsze pierwszy haha ; ]