Poron(io)ne nasze gderanie :)

Re: Poron(io)ne nasze gderanie :)

Postprzez Janusz P » sobota, 1 listopada 2014, 08:14

Ryszard Szwajcer napisał(a):Nooo Janusz... Statystyka dupy nie urywa :lol:

Trzeba dodać zielony do niebieskiego i różowego /jeden koncern/ .
Teraz wygląda to dobrze.
Janusz P

Postprzez Ryszard Szwajcer » sobota, 1 listopada 2014, 11:59

Kurcze to fakt. Od razu lepiej wygląda :)
Jeżeli szkoła, praca, mąż lub żona przeszkadzają Ci w nurkowaniu, rzuć to wszystko w diabły i zanuraj z nami!
Ryszard Szwajcer

Postprzez Darek1 » niedziela, 2 listopada 2014, 11:12

Się mnie przypomniało że mam cuś powiedzieć o ostaniej nocy i poranku w Marsa Alam i sławetnym hotelu -HAPPY LIFE- :mrgreen: Skończyliśmy na powrocie strasznie zrachanej(zmęczonej znaczy się)ekipy która sie ukur....ikul .wew Luksorze była)-miałem nadzieję co jak się oskrobio z piasków pustyni to spać pójdą.Aaaaaaa gdzie tam :shock: Jak się już doprowadzili do ludzkiego wyglądu to wypadli nad basen-a że ciapate już basen zmknęli i bar też to disco zostało opanowane.Pono wytrzepali tak parkiet co jeszcze go do dzisiaj remontują ekipy ze Szwajcari i Kamerunu-znaczy dokładnie i robota na czarno :lol: Po spacyfikowaniu disco udała się ekipa do baru basenowego i udowodniła ciapatkom co godzina nocna nie jest powodem do zamykania wyszynku :mrgreen: Piwo było jak zwykle wodniste , ale od naszego barmana-reszty nie pamiętam :shock: Rano pakowańsko szpejów-potem na basen do baru-ich główny macher nie wiem czemu do mnie doczepił się że mu zwinąłem 4-ry szklanki zez plastiku(potrzebne mi pewnie do uzupełnienia zastawy rodowej- :lol: :lol: :lol: :lol: )Po krótkich negocjacjach ustaliliśmy co on nie jest z mojej rodziny a plastikowe szklanki są w prezencie-oczywiście żadnych szklanek mu nie zabrałem ale z powodu mojego kretyńskiego wyglądu chciał wyłudzić jakiegoś eułrusia?Potem wsiadamy do ciapatobusa który nas wiezie na lotnisko do Marsa.Tu następuje kolejny przykład kreatywności miejscowych-rezydent i kierowca wystawiają w ciapatobusie kosz wielkości kontenera na śmieci i zapowiadajo-"na miejścia samolotu nie mozie być zabrania ziadna ziwności ani picia-dajo tu do kosia"-oczywiście jest to totalna bzdura i kłamstwo-gdyby powiedzieli-zróbcie zrzutę to by coś dostali , a tak g...no :twisted: Potem wsadzajo nas do samoloty który burczy i burczy , a potem my som w powietrzu i lecimy , a jak przestał burzczeć to się okazało co my som w Pyrzowicach-znaczy się co my wylądowały :D No cóż , potem żegnamy się z lekkim larmem ku zadziwieniu przebywających tam ludzi ......................i do domu :cry: I znowu pół roku czekania na następny wyjazd :twisted:
Z NAMI OSIĄGNIESZ DNO.
Darek1

Postprzez Ryszard Szwajcer » niedziela, 2 listopada 2014, 11:21

Koniecznie muszę dodać, że szklanki, o które pytał ciapaty były szklankami plastikowymi- jednorazowymi, które pracują tam na siebie już kilka lat biorąc pod uwagę ich stan zużycia :)
Jeżeli szkoła, praca, mąż lub żona przeszkadzają Ci w nurkowaniu, rzuć to wszystko w diabły i zanuraj z nami!
Ryszard Szwajcer

Postprzez Patryk » niedziela, 2 listopada 2014, 21:49

Obrazek
Patryk

Postprzez Darek1 » poniedziałek, 3 listopada 2014, 05:29

Dzińdoberek srana :D
Z NAMI OSIĄGNIESZ DNO.
Darek1

Postprzez Ryszard Szwajcer » poniedziałek, 3 listopada 2014, 08:05

Dobry, dobry :)
Dzisiaj, pomimo pierwszego dnia pracy w edenie od godzin popołudniowych, duuużo różnych zajęć i rzeczy do zrobienia.
Oj pracowity dzień się zapowiada :)
Ryszard Szwajcer

Postprzez Darek1 » wtorek, 4 listopada 2014, 07:16

Dzińdoberek :D Widzę że faktycznie zarobieni jesteście :shock:
Z NAMI OSIĄGNIESZ DNO.
Darek1

Postprzez Ryszard Szwajcer » wtorek, 4 listopada 2014, 07:53

Dobry, dobry :)
Wczoraj pierwszy dzień pracy w systemie zimowym i od samej godz. 15 całkiem sporo naszych nurasów nas odwiedziło. :D
Ponieważ godzin jest mniej, wizyty są bardziej zmasowane i jest za to weselej, choć Janusz coś przewracał oczami ale pojęcia nie mam dlaczego :lol:
Ryszard Szwajcer

Postprzez Darek1 » wtorek, 4 listopada 2014, 09:23

Jak to Janusz. :mrgreen:
Z NAMI OSIĄGNIESZ DNO.
Darek1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do DYSKUSJE OGÓLNE / HYDE PARK