Poron(io)ne nasze gderanie :)

Re: Poron(io)ne nasze gderanie :)

Postprzez Ryszard Szwajcer » piątek, 19 grudnia 2014, 10:44

No a jak nie, jak tak!
Przeca jeszcze brakuje, coby nas Darek jaką zarazą potraktował i byłby już chyba komplet!
Darek wychodzi z przedszkolnej choroby, prawdziwi mężczyźni w tym czasie nurkują i basta! :lol:
Jeżeli szkoła, praca, mąż lub żona przeszkadzają Ci w nurkowaniu, rzuć to wszystko w diabły i zanuraj z nami!
Ryszard Szwajcer

Postprzez MoniA » piątek, 19 grudnia 2014, 10:52

Najrozsądniej byłoby, gdyby przed pierwszym nurkowaniem lub nawet odwiedzinami w Edenie okazał stosowne zaświadczenie od lekarza, że jest zdrowy przynajmniej na ciele...
MoniA

Postprzez Ryszard Szwajcer » piątek, 19 grudnia 2014, 11:11

Tak też by wypadało zrobić. Obawiam się że wtedy Darek byłby lekko "załatwiony"... :evil:
Jeżeli szkoła, praca, mąż lub żona przeszkadzają Ci w nurkowaniu, rzuć to wszystko w diabły i zanuraj z nami!
Ryszard Szwajcer

Postprzez Darek1 » piątek, 19 grudnia 2014, 13:49

Monika...dziecko me .....masz jak zwykle w zomby------i nie podskakuj :evil: Rysiek Cię słucha i będzie chciał naprawdę jakieś zaświadczenie-a wtedy Ty pójdziesz do Gęsiora i mi załatwisz :mrgreen:
Rysiek.nie słuchaj gamonia jednego....zreszto ci Ona może być normalna????????-toż to moje dziecię :lol:
Z NAMI OSIĄGNIESZ DNO.
Darek1

Postprzez Ryszard Szwajcer » piątek, 19 grudnia 2014, 14:47

Zasmucasz mnie Darku...
I po troszę przerażasz!
Cóżem Ci ja uczynił, no cóż? :shock:
Ryszard Szwajcer

Postprzez Ryszard Szwajcer » piątek, 19 grudnia 2014, 15:14

Tak sobie siedzę i myślę...
A po głowie mi krążą straszne myśli.

Za chwilkę zbieramy się do edenu i będziemy się pakować na basen. Niestety nasz klubowy Don Kichot znaczu Don Janusz jest mocno kontuzjowany, więc na basen pomimo wielkich chęci nie jest w stanie jechać.
O kontuzji Don Janusza oczywiście od dawna wie, jego wierny Sancho Pansa.
Tak sobie siedzę więc i kombinuję, kiedy ma zamiar dać nam znać ów Sancho Pansa, że bez Don Janusza nie ma zamiaru ruszać tyłka na basen?

A może się mylę?
Byłby to bodaj pierwszy raz... :?

Tak sobie siedzę i myślę, że jak tak dalej pójdzie, to Don Janusz nie pojedzie też w niedzielę na nurkowanie. Raczej na pewno nie pojedzie, bo nurkowanie z taką kontuzją byłoby raczej głupie i nieodpowiedzialne.
O tym na 100% też już wie nasz klubowy Sancho Pansa, który jedzie jutro obrócić swoimi zasobami magazynowymi do Krakowa i sobie zanura.
Sam...
Więc tak sobie siedzę i myślę, kiedy ma zamiar nam powiedzieć również i o tym, że skoro Don Janusz nie jedzie w niedzielę, to i on też nie jedzie.

A może się mylę?
Byłby to bodaj pierwszy raz... :?
Chyba, że pomylę się z dzisiejszym basenem po raz pierwszy i Jędrek się na nim pojawi, w co oczywiście nikt przy zdrowych zmysłach nie uwierzy, póki nie zobaczy na własne oczy Sancho Pansy Jędrka, bez Don Janusza. :D

Hasta la vista! :lol:
Ryszard Szwajcer

Postprzez Andrzej H » piątek, 19 grudnia 2014, 16:59

.......pojedzie w niedziele.....
Andrzej H

Postprzez Ryszard Szwajcer » piątek, 19 grudnia 2014, 17:21

Pogadamy w niedzielę :roll:
Ryszard Szwajcer

Postprzez Darek1 » piątek, 19 grudnia 2014, 18:24

Kurna-jak pan generał się w tym wszystkim nie pogubi? :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Nic mi nie zrobiłeś ale na kimś się muszę odegrać za brak nurania-na odlełość bezpiecznie :lol: :lol: :lol:
Z NAMI OSIĄGNIESZ DNO.
Darek1

Postprzez Ryszard Szwajcer » piątek, 19 grudnia 2014, 22:03

No cóż....
A nuranie powinno być fajowe! :D
Ryszard Szwajcer

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do DYSKUSJE OGÓLNE / HYDE PARK