Dzięki za nury,no w moim przypadku za nura Jak zwykle było świetnie,tylko nie wiem czemu Janusz był taki zdegustowany Myślę,że zachowaniem coponiektórych Tylko czyim?
Również dzięki za fajne nury! Janusz generalnie i całościowo jest zdegustowany kompletnie wszystkim. Wczoraj był przede wszystkim zdegustowany tym, że rozłożyliśmy jego cechy charakterologiczne na pierwiastki pierwsze a co z tego wyszło, to lepiej nie mówić! Byś jechał nurkobusem, to byś się nieźle uśmiał! Biedna Justyna...
Jeżeli szkoła, praca, mąż lub żona przeszkadzają Ci w nurkowaniu, rzuć to wszystko w diabły i zanuraj z nami!
Ps Darek nie daj się zwieść, śmiać się nie było z czego. Doszedłem jedynie do wniosku ,że oprócz mnie reszta (a w szczególności kierowca rzeczonego pojazdu) ma całą masę mało pozytywnych "cech charakterologicznych".
Nooo... Janusz rozdaje razy już tera na oślep! Wszystkim! A biedna Justyna będzie musiała przerwać teraz nurkowania aż do lata, bo się przecież rozchoruje! A tak polubiła nurkowanie...
Jeżeli szkoła, praca, mąż lub żona przeszkadzają Ci w nurkowaniu, rzuć to wszystko w diabły i zanuraj z nami!