Darek1 napisał(a):To może będzie nowy zaciąg?
Powiem Darku, że cały czas na to liczę
papaj napisał(a):No wiesz, jako wolny sluchacz, czasem torche zabarwione
nie wiem skad wzioles to porownanie 2,5h do 40 minut (bez przesady ja tez potrzebuje powietrza do oddychnia)
Poczekaj, poczekaj! Teraz sobie troszkę skręcisz automat, to zobaczysz jaki będzie efekt.
Jeszcze nie tak dawno, zrobiliśmy właśnie próbę i poszliśmy tylko we dwóch pod wodę. Na spokojnie, bez oglądania się za siebie, bez żadnej "nerwacji" i odpowiedzialności. Byliśmy pod wodą właśnie prawie 2,5 godziny na dużych twinach i to wcale nie szuwarowo.
papaj napisał(a):....i te porownanie z nartami, moim zdaniem nie bylo do konca trafione, u nas na wyciagach na godzine wydajesz moze 5 zł bo 5 minut zjezdzasz a 55 minut stoisz w kolejce zeby wyjechac na gore :d:d - wiec co taniej wychodzi
Cholera o tym nie pomyślałem.
papaj napisał(a): A tak pozatym mysle ze bylo spoko, mysle ze mozna bylo tez pokazac urywek filmu z basenu z hokejem, co by jeszcze bardziej zaciekawilo ludzi (tak przynajmniej mi sie zdaje) ze nawet na basenie moze byc niezla zabawa a nie tylko plywanie od sciany do sciany.
Święte słowa i doskonały pomysł. Myślę, że na następny raz, uruchomimy też filmiki.
papaj napisał(a):Przy moim stoliku siedzial wlasnie prezes Spaeloklubu z bielska - dalem mu znac ze takie cos sie bedzie odbywalo, z checia sie pojawil
No to super! Może coś uda się razem zorganizować? Jakiś spływ abo co? Pamiętasz? Niedawno rozmawialiśmy o tym a do wiosny już niedaleko.
papaj napisał(a):P.S.
Nie wiem czemu przy kazdym lekkim zabarwienu patrzyles na mnie, nie rozumiem tego
Bo Ty się najfajniej zabarwiałeś
Adam napisał(a):Rysiu było było ok powiem więcej było bardzo ok
Adaś! A gdzie żeś Ty się zakamuflował, że Cię nie było widać?