Marsa el Alam - jesień 2012

Re: Marsa el Alam - jesień 2012

Postprzez Ryszard Szwajcer » niedziela, 17 czerwca 2012, 20:19

No to robimy zjazd na kawencję! :lol:
Jeżeli szkoła, praca, mąż lub żona przeszkadzają Ci w nurkowaniu, rzuć to wszystko w diabły i zanuraj z nami!
Ryszard Szwajcer

Postprzez Darek1 » niedziela, 17 czerwca 2012, 20:24

Nio ta,dlatego wew pirszym punktu napisałem -ono-bo punktem drugim jest organoleptyczne ustalanie pci-proponuję siebie na przewodniczącego komisji-he? :roll:Jak ono przezyje,to kawy tyż może-a co.Ono,czyli kandydato.
Z NAMI OSIĄGNIESZ DNO.
Darek1

Postprzez Darek1 » poniedziałek, 18 czerwca 2012, 21:41

No dobra,czyżbym wypłoszył wszystkich? :shock:
Z NAMI OSIĄGNIESZ DNO.
Darek1

Postprzez Ryszard Szwajcer » poniedziałek, 18 czerwca 2012, 22:10

A ka tam?! Po prostu tak ciepło, że dzisiaj prawie wszystkie edenowce spotykały się w ciągu dnia u nas :D
Jeżeli szkoła, praca, mąż lub żona przeszkadzają Ci w nurkowaniu, rzuć to wszystko w diabły i zanuraj z nami!
Ryszard Szwajcer

Postprzez urbanka » środa, 20 czerwca 2012, 22:28

daleko jeszcze do wyjazdu ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
bo mnie nosi jak jasna cholera.....
już mi sie rybki śnią......
Rysia nawiedziłam, porozbawiałam towarzycho i teraz mi smutno że to jeszcze tak DALEKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiatr w żagle :):):)
urbanka

Postprzez Ryszard Szwajcer » środa, 20 czerwca 2012, 22:34

My już dzisiaj mieliśmy namiastkę wysiadania z samolotu w Egipcie. Jedziemy sobie samochodem na basen w Goczałkowicach, klima na maksa aż w uszach huczy, w samochodzie prawie zimno. Przyjeżdżamy na miejsce, otwieramy drzwi a tu bucha w nas taki gorąc, że aż się wszystkim Egipt przypomniał :lol:

My też się nie możemy doczekać. Ale zleci szybciutko! Jeszcze tylko wakacje i... wakacje! :lol:
Ryszard Szwajcer

Postprzez olo » niedziela, 24 czerwca 2012, 12:17

Ha już niedługo :D
Chyba wszyscy nie mogą się już doczekać :D
Ten wyjazd to będzie jedna wielka masakra :) (mam nadzieje że zawieszenia w pickupie wymienione :) )
Nie żyjąc na krawędzi zajmujesz zbyt dużo miejsca.
olo

Postprzez Ryszard Szwajcer » niedziela, 24 czerwca 2012, 18:18

W tamtym samochodzie pewnie musieli wymienić. Teraz będzie już inny samochód :lol:
Ryszard Szwajcer

Postprzez Darek1 » niedziela, 24 czerwca 2012, 21:38

Olo,Ty nomalnie nie na bieżąco jezdeś. :o
Z NAMI OSIĄGNIESZ DNO.
Darek1

Postprzez Ryszard Szwajcer » środa, 25 lipca 2012, 11:16

Czas płynie zadziwiająco szybko a nasz wyjazd do Marsa zbliża się wielkimi krokami.
Z zapartym tchem słuchaliśmy wieści dotyczących upadłości różnych biur podróży, ponieważ wybraliśmy (jak już nasze nurasy dość licznie i wnikliwie sprawdziły) zdecydowanie najtańszą propozycję wyjazdu, w bardzo fajnym (podobno) hotelu, miejscu i to w opcji "All".
Wychodzi więc na to, że jak wieści niosą, podobno nasze biuro Sun&Fun ma się całkiem dobrze, więc jedziemy wypocząć już niedługo.

Przypominam zatem, o konieczności uiszczenia ostatniej raty (1390zł/za osobę) za wyjazd, która musi być zaksięgowana już na koncie Sun&Fun w nieprzekraczalnym terminie do 17 sierpnia, czyli na miesiąc przed naszym wylotem.

Ogólnie jest nas 45 osób a kilka próbuje jeszcze coś "zmontować" na ostatnią chwilę, choć może być bardzo ciężko i na pewno już nie w naszej cenie.
Podobno linie lotnicze przemalowują nasz samolot na nasze barwy a i hotel zmienia nazwę na Marsa EdenSport Resort :)
Ryszard Szwajcer

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wyjazdy zagraniczne