Osoby które mają zarezerwowane miejsca na parkingu ALDA, a nie jada z nami kolumną. Wrzucam mapkę, co i jak
Na ZIELONO zaznaczone jest szczere pole, gdzie podobno jest terminal. Myślę że od ostatniego razu jak byliśmy tam na lotnisku, to nic się nie zmieniło. Jest on dość duży i oświetlony. Ciężko przeoczyć jak się jest na parkingu dla gości
Podjeżdżamy pod
TERMINAL BW tym właśnie miejscu będzie prowadzony desant. Biorąc pod uwagę, że parking jest płatny powyżej 5 minut, musi on być przeprowadzony dość sprawnie.
Na niebiesko zaznaczyłem rogatki. Przy wjeździe bierzemy bilet i od tej chwili mamy 5 minut na wjechanie, rozpakowanie i wyjechanie.
Przy wyjeździe są rogatki "do 5 minut". Nie podjeżdżacie pod budkę, gdzie panie mają zazwyczaj czas, bo obsługując kogoś przed wami, czas wam przeleci i będzie trzeba płacić. Z prawej strony są automatyczne rogatki.
Po wyjeździe z parkingu, musicie wjechać pod zakaz w prawo, i po 50 metrach po lewej stronie będzie brama parkingu ALDA.
Da się tam dojechać od drugiej strony, ale jest dość daleko. Trzeba by było objechać moje dzieło artystyczne której jest w prawym rogu i dookoła pól. Jakieś 2-3km.
Parking jest zaznaczony czerwonym kolorem.
Czerwona strzałka pokazuje skąd przyjedziemy
To by było na tyle
- mapka.JPG (155.31 KiB) Przeglądane 3446 razy