Jaki tam zacisk. Przygotowałem kierownika, że może być nas ok 50 osób. Tak na wszelki wypadek. Stąd też dwie pełne godziny wynajęcia toru. Sporo osób jeszcze nie czytało maili, więc jeszcze nie wiedzą o planowanym wypadzie. Poczekamy, zobaczymy. Jak będzie jeszcze więcej niż przewiduję, to najwyżej zablokujemy tor na całą niedzielę
Jeżeli szkoła, praca, mąż lub żona przeszkadzają Ci w nurkowaniu, rzuć to wszystko w diabły i zanuraj z nami!
przez Darek Stefanka » niedziela, 28 października 2012, 12:06
Cześć Rychu, proszę o dopisanie do listy uczestników imprezy gogardowej dwóch ludków : Mateusz i Darek a dwie dziewczyny jako osoby towarzyszące pozdrawiam
No i super! Zapisane Darku. Cieszę się, ze spotkaliśmy Magdę, bo inaczej pewnie byś nie wiedział o gokartach Osób towarzyszących nie zapisuję, bo po prostu będą a ja chcę podać później tylko listę tych, którzy będą na torze. Osób towarzyszących będzie też całkiem sporo, więc na pewno nie będą się nudzić
Jeżeli szkoła, praca, mąż lub żona przeszkadzają Ci w nurkowaniu, rzuć to wszystko w diabły i zanuraj z nami!
przez Rena » niedziela, 28 października 2012, 14:11
No i jeszcze Rodzinka Kaletów : Jarek, Daria, Maja na zmianę z Renatą, Kamil, Dawid , no i oczywiście najmłodszy uczestnik zabawy Radek, który będzie z wózka obserwował Nasze postępy A tak w ogóle to mój Jarek strasznie się opuszcza Gdyby nie moja czujność opuściłaby nas fajna zabawa !!