EGIPT - SAFAGA/Czerwiec 2013

Re: EGIPT - SAFAGA/Czerwiec 2013

Postprzez Ryszard Szwajcer » piątek, 4 stycznia 2013, 08:38

Kurcze ale to był chyba najrozsądniejszy termin tym bardziej, że już też cieplutko będzie :)
Jedynie sesje mogą być w tym terminie ale tego już nie dało się ominąć, bo jeszcze późniejsze terminy i ceny już całkiem oszalały.
Jeżeli szkoła, praca, mąż lub żona przeszkadzają Ci w nurkowaniu, rzuć to wszystko w diabły i zanuraj z nami!
Ryszard Szwajcer

Postprzez Ryszard Szwajcer » środa, 9 stycznia 2013, 19:34

Rotacje naszych nurasów na liście w związku z wyjazdem są niesamowite. Takich rotacji jeszcze chyba nie było i to spowodowanych takimi...hmmm. objawami :lol:
Jedni nagle znikają z listy, od razu pojawiają się następni, jeszcze inni czekają na zwolnienie się miejsca i od razu wskakują.
Jak na razie się nieźle pozamieniało :)
W życiu nie przypuszczałem, że tyle osób akurat w bliskim naszego wyjazdu terminie wychodzi za mąż lub się żeni :o
Niestety nie zostałem upoważniony do oficjalnego przedstawienia naszych szczęściarzy i szczęściar bo nie zapytałem o to ale mam nadzieję, że już niedługo sprawy i tak się "rypną" :D
Padła propozycja, że może powinniśmy założyć biuro matrymonialne "Eden", bo całkiem nieźle wychodzi nam... "parzenie" :D
Do tego wszystkiego okazuje się, że będziemy szczęśliwymi nianiami kolejnych małych nurasków w Edenie a sam fakt tegoż "zajścia" nieco utrudnił możliwość wybrania się do Safagi niektórym naszym nuraskom lub wcale nie nuraskom ale nurkującym przyszłym tatusiom :lol:
Ale spoko! Na jesień oczywiście też lecimy tylko proszę pamiętać, żeby zdążyć zmienić nazwiska w paszportach :lol:
Acha! Osoby, które w ostatnim czasie stały się szczęśliwymi posiadaczami nowych gniazdek mogą zapomnieć, że obejdzie się bez parapetówki i fachowych oględzin w szerokim, edenowym gronie :lol:
Pamiętajcie, że stolarka się rozeschnie bez nas nawet jak jest z tworzywa! :lol:
Jeżeli szkoła, praca, mąż lub żona przeszkadzają Ci w nurkowaniu, rzuć to wszystko w diabły i zanuraj z nami!
Ryszard Szwajcer

Postprzez Jarek » środa, 9 stycznia 2013, 20:26

Ryszard Szwajcer napisał(a):Padła propozycja, że może powinniśmy założyć biuro matrymonialne "Eden",

Ty lepiej egzorcystę wezwij bo ja tu dostrzegam siłę nieczystą do zniewolenia niewinnych nurasów prowadzącą , w wejściu czosnek powieś tak na wszelki wypadek, i osikowych kołków nastrugaj ilość odpowiednią, by biednych i nieświadomych swej przyszłości nurasów od nieuchronności losu ocalić. :twisted:
Jarek

Postprzez Ryszard Szwajcer » środa, 9 stycznia 2013, 21:02

Kurde Ty wiesz, ze to nie głupi pomysł jest? :lol:
Ryszard Szwajcer

Postprzez Jarek » piątek, 11 stycznia 2013, 15:04

Zrób to puki jeszcze się jakiś ostał :D
Jarek

Postprzez Ryszard Szwajcer » niedziela, 13 stycznia 2013, 20:34

14 stycznia muszę wpłacić zaliczki do biura podróży, ponieważ tylko do 14.01.2013r. mieliśmy umowę na zablokowanie określonej ilości miejsc oraz gwarancję niezmienności ceny. Osoby, które do jutra (14.01) do południa wniosą zaliczkę, jeszcze będą miały możliwość zabukować miejsce w ustalonej na początku cenie.
Bardzo dużo osób niestety jeszcze nie wie, czy będzie w stanie w tym terminie wyjechać i zostałem dzisiaj zasypany telefonami co teraz?
A więc: jeżeli sytuacja dla zainteresowanych się wyjaśni, bardzo proszę o szybką informację, ile osób chce jechać i kto z kim chce spać :lol: a ja od razu sprawdzę dostępność miejsc oraz cenę.
Niestety wycieczka obecnie już podrożała, jednak ze względu na umowę z biurem, że mamy termin na decyzję do 14 stycznia, dla osób, które znajdą się na liście do południa 14 stycznia 2013 cena pozostaje taka, jak na wstępie.
Ryszard Szwajcer

Postprzez Ryszard Szwajcer » poniedziałek, 14 stycznia 2013, 13:41

No i kasa poszła!
Lista też :D
Uzbierało się nas 26 osób na wyjazd do Safagi.
Z tego, co dzieje się dzisiaj od rana na telefonie wcale nie jest przesądzone, że to ostatnie nasze słowo w kwestii ilości wyjeżdżających z nami osób lecz pozostałe osoby muszą się liczyć z możliwością wyższej ceny wyjazdu.
W czerwcu będzie naprawdę ciepło, więc osoby które po wypadzie w lutym chcą się wygrzać, na pewno się wygrzeją :D
Ryszard Szwajcer

Postprzez Darek1 » sobota, 19 stycznia 2013, 06:22

A ja będę spał ze Sławkiem-ha.(Rysiek,ani o tym nie myśl,nie o to mnie chodziło) :lol:
Z NAMI OSIĄGNIESZ DNO.
Darek1

Postprzez Darek1 » sobota, 19 stycznia 2013, 06:25

Aha,a wiemy jak się nazywa hotela?-czy się tylko pogubiłem? :roll:
Z NAMI OSIĄGNIESZ DNO.
Darek1

Postprzez Ryszard Szwajcer » sobota, 19 stycznia 2013, 11:53

Jeszcze nie wiem kto z kim będzie spał ale jedziemy do ulubionego przez wiele osób hotelu Menaville **** :)
Ja jeszcze nie miałem okazji w tym hotelu mieszkać ale słyszałem wiele dobrych opinii miedzy innymi od naszej ekipy, która już kilka razy w tym właśnie hotelu mieszkała.
Ryszard Szwajcer

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wyjazdy zagraniczne