Jest coraz gorzej ale i coraz lepiej... Ewuś- wysłałaś mi już tylko dwa zdjęcia... te same, co poprzednio. Za to wysłałaś mi w temacie poczty tylko nazwy (numery) kolejnych zdjęć, ale nie same zdjęcia. Musisz tak samo jak te pierwsze trzy, wrzucić do załącznika resztę zdjęć.
Jeżeli szkoła, praca, mąż lub żona przeszkadzają Ci w nurkowaniu, rzuć to wszystko w diabły i zanuraj z nami!
Sęk w tym ,że równoczesnie wysłalam do siebie i u mnie jest wszysto ,cała 18 ,jutro u Was będę to na pena je zgram A Rysiu i z "dobrych "wiadomości znowu nurałam na pozyczonej oddychaczce u mnie padł pierwszy stopień mam farta działa do połowy nurania a potem pokazuje mi Fucka,normalnie fatum jakieś
Kurcze no to egzemplarz jakiś wyjątkowo niewyjściowy się trafił, bo to jest prawie niemożliwe. Przywieź go jutro, to zobaczymy co się z nim dzieje. Kurcze może on - znaczy ten automat faktycznie cały jakiś dziwnie nieposłuszny i niesubordynowany jest?
Jeżeli szkoła, praca, mąż lub żona przeszkadzają Ci w nurkowaniu, rzuć to wszystko w diabły i zanuraj z nami!
Dzieńdoberek na dzisiaj Ewa dzisiaj powinna dostarczyć zdjęcia, wiec od razu je wrzucę. Janusz jest rozkręcony ale dalej się rozkręca, wiec kompletnie nie wiem i aż si boję, co z tego w końcu wyjdzie
Dobry niecały dzień mnie nie było na forum a tu tyle nowości Ewa kurna teraz będziesz się na nas "sadyścić" tymi pięknymi fotami, ale dla takich widoków mogę być na chwilę masochistą - więcej
W teorii nie ma różnicy pomiędzy teorią a praktyką, w praktyce jest.