WAŻNE INFO!!! Andrzej lub Janusz! Któryś z Was, zapomniał ostatnio w sobotę na basenie ocieplacz Bare pod suchacza. Informuję uprzejmie, że jest do odbioru w EdenSport, ponieważ chroniąc go przed złymi mocami, czarodziejem z krainy mchu i pleśni oraz pachnącą pierwiosnkami basenową wilgocią, zajumałem go czym prędzej do plecaka ratując być może ten kawałek wcale nietaniego ale za to wielowarstwowego materiału przed niechybnym zaśmierdnięciem Kombinezonik ów, wielce gustowny i opinający wdzięcznie wdzięki ktoregoś z naszych klubowych Apollów, będzie wisiał sobie schnąc zatem i czekał na swojego miłego właściciela. Nie wiem jeszcze jakie ustalimy odkupne lub znaleźne ale noszę w sobie nadzieję, że jak zwykle jakoś się chłopaki dogadamy. Dodam jedynie, że w dniu dzisiejszym zostaliśmy zasypani taka ilością pączków przez odwiedzających nas przyjacioł, że chyba wróciłem do trzech cyferek, wiec słodyczy na razie mamy opór
Jeżeli szkoła, praca, mąż lub żona przeszkadzają Ci w nurkowaniu, rzuć to wszystko w diabły i zanuraj z nami!
Jest, jest Janusz. Upewniałem się jeszcze wczoraj, czy przypadkiem nie zapomnieli o nim ale nie zapomnieli. Po prostu mają podobno bardzo duże zamówienie za granicę, które właśnie realizują, więc nie zabrali się za niego od ręki.
Jeżeli szkoła, praca, mąż lub żona przeszkadzają Ci w nurkowaniu, rzuć to wszystko w diabły i zanuraj z nami!