GAT w Szczyrku podobno został jeszcze w komunie. Podobno bo tam dawno nie byłem jakoś tak Szczyrku nie za bardzo lubię. O Stożku słyszałem same dobre opinie sam bym się chętnie wybrał tylko kurde no ....
Chcemy zaliczyć jeszcze w Szczyrku te "inne wyciągi", choć wiele osób, którym można zaufać twierdzi, że Szczyrk to przeszłość. Dlatego ten jeden, jedyny jeszcze raz i zobaczymy O Stożku słyszeliśmy dużo dobrego, więc trzeba to sprawdzić osobiście.
Jeżeli szkoła, praca, mąż lub żona przeszkadzają Ci w nurkowaniu, rzuć to wszystko w diabły i zanuraj z nami!
Aaaa,dzińdybry. Szkoda czasu na spanie jak można dać się skłuć w jakiejsi przychodni i jeszcze im za to zapłacić albowiem ochrona zdrowia ci u nas pszespłatno je-hej Co Wy tak z tymi stożkami od rana....albo mi się już wszystko kojarzy...hmmm...
Ryszard Szwajcer napisał(a):Ale to podobno mnie się ma wszystko kojarzyć... a nie Ci
A mówią,że normalnemu facetowi się wszystko kojarzy-czekaj,jak to leciało u Szczuki-"męska szowinistyczna świnia"-jedynie Szczuka mi się nie kojarzy,no chyba że z ZOO A tak wogle to dzińdybry