Ja wporzo ; ] Tak sie jakos mega nie mecze tylko ta kostka w prawej nodze daje o sobie znac ;] no i troche pobolewa ale twardym trza byc nie mietkim :d ;p hahah
Nie żyjąc na krawędzi zajmujesz zbyt dużo miejsca.
Dziękuję za zaproszenie swego czasu chciałam się zapisac na krav magęi pan instruktor powiedział,że nie mogę bo byłabym jedyną kobietą na kursie..normalnie dyskryminacja a tam zapewne tez sami faceci i Ryśiek pewnie powie że też nie wolno bo nie wolno ha ha
Rysiek ciii W słowach "u nas" mowilem tez o tobie bo z tego co pamietam na tych basenach jestes naszym instrktorem haha ;p chyba ze sie myle :d Ja chce do egiptu !! : ((( czemu ten termin sie musiał zmienić !! : /////
Nie żyjąc na krawędzi zajmujesz zbyt dużo miejsca.
Aaa- no to O.K.! Czyli u nich jest najlepiej! Teraz dobrze? Dlatego Noela chodź do nas!
Ja też się nie mogę doczekać Egiptowa. Popatrz jaka ekipa jedzie! Po prostu będzie miazga! Powoli zamykamy listę. chyba, że ktoś jeszcze na zapalenie płuc zdąży z wpłatą zaliczki.
Jeżeli szkoła, praca, mąż lub żona przeszkadzają Ci w nurkowaniu, rzuć to wszystko w diabły i zanuraj z nami!