Widzisz Rysiu takie życie, jakbym wiedział coś konkretnego to bym napisał a tu cisza ...... Ale ja tam dziś pojadę zadyma murowana!!!!! Jedynie co mogę obiecać to to że nie pojadę w koszulce Edenu coby nie robić złej opinii
"Zwyczaj puszczania kobiet w drzwiach sięga czasów prehistorycznych. W ten sposób sprawdzało się czy w jaskini nie ma niedźwiedzi"
Dzień dobry! Spóźniłem się tylko 6 minut, bo był bym pierwszym dzisiaj na forumie No to kurcze Darek nie wiem, czy jutro powinieneś być na basenie, bo jak Ci puści to klejenie bez nitek ze śmiechu, to może Ci małe co nieco wyskoczyć To najwyżej będziemy smutni
Kurde pogodę pogięło chyba! U nas -10 stopni a wczoraj z basenu wracaliśmy z przyczepą tak długo, że zastanawialiśmy się, czy w ogóle warto jechać do domu czy lepiej zostać od razu w edenie
Jeżeli szkoła, praca, mąż lub żona przeszkadzają Ci w nurkowaniu, rzuć to wszystko w diabły i zanuraj z nami!
Dobry kolejny "piękny" dzionek a na dodatek wczoraj byłem u okulisty i pani optyk zwinęła mi okulary do wymiany szkieł, teraz jak coś napiszę to później muszę popylać na drugi koniec pokoju co jest wielce uciążliwe żeby przeczytać to co napisałem więc nie zdziwcie się jak do poniedziałku nie będziecie mogli zrozumieć co piszę
W teorii nie ma różnicy pomiędzy teorią a praktyką, w praktyce jest.