Poron(io)ne nasze gderanie :)

Re: Poron(io)ne nasze gderanie :)

Postprzez Ryszard Szwajcer » wtorek, 16 kwietnia 2013, 07:39

Dzieńdoberek!
Ano dzisiaj faktycznie się spało fajowo!
Nie wiem czy Sabinie nie wymknął się spod kontroli model śmigłowca RC, bo w Bostonie cały czas biegają jakieś dziwne ludziki.
Gdyby Korea Północna miała jakiekolwiek złoża interesujące "...uja Sama" to bym od razu powiedział, że to na pewno Korea Północna. Jednak w zaistniałej sytuacji śmiem twierdzić, że to wszystko przez Sapcię! :lol:
Jeżeli szkoła, praca, mąż lub żona przeszkadzają Ci w nurkowaniu, rzuć to wszystko w diabły i zanuraj z nami!
Ryszard Szwajcer

Postprzez Darek1 » wtorek, 16 kwietnia 2013, 07:56

Ani chybi musi co tak chyba na pewno :lol: Nie rozumiem czemu dziwi się Sabina? :roll:
Z NAMI OSIĄGNIESZ DNO.
Darek1

Postprzez Ryszard Szwajcer » wtorek, 16 kwietnia 2013, 07:59

Bo Sapcia zawsze się dziwi. Nawet jak nabroi na oczach wszystkich zgromadzonych, to też udaje, że to nie ona i się dziwi :lol:
Jeżeli szkoła, praca, mąż lub żona przeszkadzają Ci w nurkowaniu, rzuć to wszystko w diabły i zanuraj z nami!
Ryszard Szwajcer

Postprzez Darek1 » wtorek, 16 kwietnia 2013, 08:07

Jak na mnie jest to całkiem zdrowe podejście do życia ;)
Z NAMI OSIĄGNIESZ DNO.
Darek1

Postprzez Adam » wtorek, 16 kwietnia 2013, 08:49

Dzieńdoberek faktycznie ładny :) Idzie lato ;) To dobrze bo morze już się grzeje na nasz przyjazd :D
Wczoraj Rysiu odwiedzałem Wasze strony .... byłem na rolkach :) pośmigałem na zaporze i trzasłem 18 km. Tak nawiasem mówiąc na wiosnę zawsze organizowaliśmy coś dla przyrody tzw sprzątanie świata czy w tym roku też mamy jakieś plany? Przy okazji pierwszy grill hmmm brzmi ciekawie :D
"Zwyczaj puszczania kobiet w drzwiach sięga czasów prehistorycznych. W ten sposób sprawdzało się czy w jaskini nie ma niedźwiedzi"
Adam

Postprzez Ryszard Szwajcer » wtorek, 16 kwietnia 2013, 09:50

Nie jestem przekonany, czy zrobimy coś DLA wiosny, bo ona mnie zdżaźniła okrutnie mając nas gdzieś przez taki długi czas ale NA wiosnę na pewno zorganizujemy coś. Coraz częściej o tym rozmawiamy, bo jak na kwiecień, to kompletnie nic się u nas nie dzieje jeszcze ale rozmowy jakoś utykają w martwym punkcie, czyli przy temacie - kto się zjawi, jak prawie wszyscy kuśtykają i są albo zupełnie albo częściowo niesprawni (cokolwiek to nie znaczy) :lol:
Czekamy więc aż się nieco bardziej ociepli a przede wszystkim, aż chociaż część z naszych inwalidów wydobrzeje na tyle, żeby w miarę normalnie chociaż można było zasiąść przy grillu :D
Ty możesz sobie pojeździć na rolkach ale sam. Gdybyś pojechał z nami, to by Ci Ola dała....

I to bynajmniej nie to, o czym teraz pomyślałeś :lol:

Co można by było wykombinować teraz?
Z kuśtykami?
Jakieś propozycje, pomysły, miejscówki?
Ryszard Szwajcer

Postprzez Jarek » wtorek, 16 kwietnia 2013, 10:25

Kiedyś jechał sobie w autobusie lekko "zmęczony" człowiek, gdy autobus przyhamował ten lekko potrącił pewną egzaltowaną damę. Dama ta z wielkim oburzeniem krzyknęła: pan jest pijany !!! , na to "zmęczony" człowiek odparł: a pani jest brzydka, ja jutro będę trzeźwy a pani nadal będzie brzydka.
Parafrazując:
Drogi Ryszardzie jesteś ......... My kuśtyki za parę dni będziemy jak nowi a Ty ...... no sam wiesz :lol:
Bez urazy stary , :lol:
Jarek

Postprzez Ryszard Szwajcer » wtorek, 16 kwietnia 2013, 10:43

Może i jestem brzydki ale przynajmniej w miarę sprawny! :lol: :lol: :lol:
Ryszard Szwajcer

Postprzez Adam » wtorek, 16 kwietnia 2013, 10:50

Ryszard Szwajcer napisał(a):Co można by było wykombinować teraz?
Z kuśtykami?
Jakieś propozycje, pomysły, miejscówki?

Rysiu a może trzeba Ci Eden wysprzątać? Na dole zrobimy grilla a góry na kanapach zjemy :D Na miejscu, nie trzeba biegać a jak przysmaków na grilu zabraknie to mamy obok Maka :lol:
"Zwyczaj puszczania kobiet w drzwiach sięga czasów prehistorycznych. W ten sposób sprawdzało się czy w jaskini nie ma niedźwiedzi"
Adam

Postprzez Sabina » wtorek, 16 kwietnia 2013, 11:27

Ja nic nie wiem jak jestem niewinna to nie moja wina i w ogóle o co Wam chodzi? :D Ja sobie wczoraj grzecznie spałam całą noc więc ja za niczym nie stoję.

Dzień dobry tak poza tym :P
Sabina

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do DYSKUSJE OGÓLNE / HYDE PARK