Dzieńdoberek! Dzisiaj ja dopiero po 10 się witam ale to czysty przypadek, bo już od 7,45 jestem w Edenie i jeszcze nie zdążyłem przeczytać wszystkich tematów a już pierwszy telefon jaki miałem o godzinie 7.30 to informacja, że pod Krakenem stoi samochód Darka 1. Taki wywiad mamy u nas
Jeżeli szkoła, praca, mąż lub żona przeszkadzają Ci w nurkowaniu, rzuć to wszystko w diabły i zanuraj z nami!
przez Sławek » poniedziałek, 29 kwietnia 2013, 11:48
Dobry s samego rana patrząc na to co się działo na Zakrzówku to teraz tylko czekać aż znów zacznie się nagonka że trzeba zamknąć ten "niebezpieczny" akwen bo tam "porządni ludzie giną "
W teorii nie ma różnicy pomiędzy teorią a praktyką, w praktyce jest.
Dzieńdoberek No wreszcie obudziłem się o normalnym czasie,czyli jak chłop pańszczyżniany. Dzisiaj szykuje się spokojny dzionek,czyli normalnie sprzątanie,gotowanie,mycie okien,podłóg,pranie firanek i inne codzienne czynności które są mi przypisane jak psu micha. Ale za to mam wolne od 19.00 do 19.13 i w tym czasie mogę robić co chcę.
Darek, może strzel se w kolano, będziesz miał dużo wolnego, będą koło Ciebie chodzić, sama radość. A że trochę boli ? bez przesady , na pewno mniej niż to do czego jesteś zmuszany.