Poron(io)ne nasze gderanie :)

Re: Poron(io)ne nasze gderanie :)

Postprzez Ryszard Szwajcer » sobota, 11 maja 2013, 09:32

Dzieńdoberek!
Darek- tylko się tam im za bardzo nie pokazuj i nie paraduj korytarzem tam a nazad, bo jak Cię zobaczą to znowu będą Cię chcieli zostawić za wszelką cenę. Zawsze to weselej w szpitalnej robocie z takim oszołomem.... znaczy szołmenem :lol: :lol: :lol:

No i znowu weekend pod znakiem deszczu, dżdżu i typowo łóżkowo-barowej pogody.
Nie jechaliśmy dzisiaj na Zakrzówek i chyba dobrze trafiliśmy, bo nurkowanie nie byłoby przy takiej aurze przyjemnością. Jednak nasze plany zastępcze były także związane z ładną pogodą i kurde lipa!
Teraz będę musiał spędzić znowu cały dzień w katakumbach. Może uda się poskładać do kupy już wszystkie twinsety?
Jeżeli szkoła, praca, mąż lub żona przeszkadzają Ci w nurkowaniu, rzuć to wszystko w diabły i zanuraj z nami!
Ryszard Szwajcer

Postprzez Andrzej H » sobota, 11 maja 2013, 15:23

Rysku nie zalamuj mnie teraaz w Moskwie jest 28C :D
Ale wracam wiec bedzie pogoda,co do kontroli to tylko Kariny sie czepiali z moja geba chyba sie tutaj odnalaazlem
Załączniki
P1140290 le.jpg
P1140290 le.jpg (54.25 KiB) Przeglądane 716 razy
Andrzej H

Postprzez Sławek » sobota, 11 maja 2013, 16:18

Dzień Doberek :D pogoda mało zachęcająca do jakiejkolwiek aktywności , no chyba że tak jak "szczęściarz Rysiek" udamy się na zakupy :lol:
W teorii nie ma różnicy pomiędzy teorią a praktyką, w praktyce jest.
Sławek

Postprzez ewa » sobota, 11 maja 2013, 17:21

O żesz w .......w gębę ....Andrzej.

Wracajcie szczęśliwie.
ewa

Postprzez Ryszard Szwajcer » sobota, 11 maja 2013, 20:17

Andrzej H napisał(a):... co do kontroli to tylko Kariny sie czepiali z moja geba chyba sie tutaj odnalaazlem

hehehe A nie mówiłem?!
Wracajcie szczęśliwie Andrzej i w poniedziałek bij do Edenu ale nie zapomnij gwarancji z konsoli :D
Pogoda makabryczna. Po prostu kuźwa weekend! :?
Jeżeli szkoła, praca, mąż lub żona przeszkadzają Ci w nurkowaniu, rzuć to wszystko w diabły i zanuraj z nami!
Ryszard Szwajcer

Postprzez Darek1 » niedziela, 12 maja 2013, 06:06

Dzieńdoberek :D Wczoraj w Krakowie obsłużyli nas w momencie i już o 1,30 w nocy byliśmy w domciu :twisted: Tak że czuję się troszeczkie jakbym się z czołgiem zderzył -i wygrał :lol: Czaiłem się trochę w śpitolu to i mnie nie hareśtowali-chociaż pewne sugestie wew tem kierunku byli :mrgreen:
Jednak nie mogłem sobie darować i na Zakrzówek zajrzałem,ludzi gdzieś tyle co w zeszłym roku,czyli sporo,ale atmosfera jakaś taka senna-chyba ze względu na pogodę albo na to że nie miał kto narobić zamnięchy. :mrgreen:
Z NAMI OSIĄGNIESZ DNO.
Darek1

Postprzez Darek1 » niedziela, 12 maja 2013, 06:07

Sławek napisał(a):Dzień Doberek :D pogoda mało zachęcająca do jakiejkolwiek aktywności , no chyba że tak jak "szczęściarz Rysiek" udamy się na zakupy :lol:

Podobno na zakupy bardzo przymawiał się Janusz,ale go nie zabrali-dasz wiarę? :shock:
Z NAMI OSIĄGNIESZ DNO.
Darek1

Postprzez Ryszard Szwajcer » niedziela, 12 maja 2013, 10:20

Siemanko w ten jakże piękny... kuźwa dżdżysty, niedzielny dzionek!
No to można mówić o szczęściu, że Ciebie Darek nie aresztowali w szpitalu, bo był byś wyjątkowo wygodnym pacjentem. Nic już z nim nie trzeba robić a NFZ płaci... Czyż to nie piękne i jakże pożądane przez szpitale?

Janusz nie może wiedzieć o żadnych zakupach, bo z nim w sklepach nie idzie później wytrzymać. wybiera sobie szmatki, fatałaszki, apaszki i inne szaliczki a wszyscy czekają :lol:
Ryszard Szwajcer

Postprzez Sławek » niedziela, 12 maja 2013, 13:17

Dobry :D pogoda faktycznie nie napawa optymizmem, ale cóż miejmy nadzieję że to się szybko zmieni :D
W teorii nie ma różnicy pomiędzy teorią a praktyką, w praktyce jest.
Sławek

Postprzez Ryszard Szwajcer » niedziela, 12 maja 2013, 13:54

Szybki obiadek i z powrotem w katakumby... :shock:
Ryszard Szwajcer

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do DYSKUSJE OGÓLNE / HYDE PARK