Dobry, dobry! Skąd wiadomo, że zbliża się weekend? Temperatura spada poniżej 10 stopni
Wczoraj kogo wykończyły kursanty, tego wykończyły. Ja wczoraj taplałem się w naszej królowej rzek i muszę powiedzieć, że w Wiśle woda jest wyjątkowo ciepła! DO tego stopnia ciepła, że można było spokojnie siedzieć w niej w pojedynczej piance bez docieplacza. A tam, gdzie mamy nurać pizga zimnicą!
Jeżeli szkoła, praca, mąż lub żona przeszkadzają Ci w nurkowaniu, rzuć to wszystko w diabły i zanuraj z nami!
Oj woda z zapory była puszczona więc nie dość, że niezbyt czysta była, to jeszcze deczko nerwowa... Do tego jeszcze taplanie się było niezbyt miłe, bo i właziłem do wody nie dla przyjemności...
Jeżeli szkoła, praca, mąż lub żona przeszkadzają Ci w nurkowaniu, rzuć to wszystko w diabły i zanuraj z nami!
Dzieńdoberek a właściwie to dobre rano! Jest godzina 4.30, coś niecoś się wrzuciło z nowości na forum, czyli znaki nurkowe i zajęło to troszkę czasu, wiec dopiero teraz, jak pewnie Janusz, Andrzej i Darek 1 targani poranną bezsennością powoli wstają, ja udaję się na zasłużony odpoczynek Zobaczymy czy się uda zasnąć, bo jest jeszcze całkiem ciemno a ptaki już tak drą dzioby, że nie wiem czy dam radę
Ło jeny,kurna,Rychu wyprzedziłeś mnie To spóżnione dzińdybry Że się popastwiłeś nad kursantami to mnie jakoś specjalnie nie dziwi....nie wiem czemu Ale wyśpij się,bo dzisiaj masz pacjenta specjalnej troski żartuję.Wreszcie pod wodę,chociaż na basenie....ale zawsze to cuś.