Będziemy mieli All, więc i toast da się jakoś obejść bez większych kosztów
Oj brakuje nam słońca mimo wszystko i ciepłej wody i korororowych rypkóff
Się będzie działo!
W dniu wczorajszym przeżyliśmy kolejny zmasowany atak naszych nurasów, że chcą jechać i już zorganizowali wolne i pieniądze i w ogóle. odebraliśmy chyba kurcze z 8 telefonów i dwa sms-y z konkretnymi żądaniami zorganizowania jeszcze miejsc.
Niestety przypominam ( o czym pisałem już w mailach), że miejsc w samolotach już brak. Szkoda, że nie udało się zorganizować wcześniej czasu ale ja do osób mających problem z podjęciem decyzji dzwoniłem, pisałem i znowu dzwoniłem, że są ostatnie miejsca i nie ruszało nic a nic. Ja - przynajmniej w takich sprawach nigdy nie blefuję no i stało się. Jeszcze dwie osoby praktycznie rzutem na taśmę załapały się na cudem zwolnione miejscówki, reszta już nie dała rady.
Szkoda bo okazuje się, że spokojnie uzbierałoby się na dzień dzisiejszy ok. 30 osób na wyjazd.
Na wyjazd czerwcowy mamy sporo czasu na przygotowanie się i zorganizowanie czasu i kasy, wiec zapowiada się niezły wyjazd i to kto wie, czy nie na dwa turnusy
Po przylocie teraz z Egiptu, od razu będziemy organizować blokowanie miejsc na wyjazd czerwcowy, żeby znowu nie było zacisku