Spoko hehe Pamiętaj Misiek, że jak jedziesz, to nie pij! Za dużo się wylewa! Nie wszyscy są wpisani ale jedzie nas tak dużo, że będziemy godnie zastępować Was na stoku Miśku i Olo
Jeżeli szkoła, praca, mąż lub żona przeszkadzają Ci w nurkowaniu, rzuć to wszystko w diabły i zanuraj z nami!
Witam, jest mała opcja że do was dołączę podczas inauguracji sezonu cobyście bezpieczniej się poczuwali na górece HEJ
Co do warunków panujących w Beskidach mam dość świeże info ... z działających wyciągów szczyrk - 2 solisko - suche orczyk - suche hala skrzyczeńska soszów 1 kanapa nowa osada - 1 kanapa żar - orczyk i wagonik cienków - nie wiadomo czy ruszą
Siemka. Rychu my sie zobaczymy na stoku jak co bo dla mnie 8.30 (zebysmy sie dopiero ustawiali to jest za pozno). wiec bede ci dzwonil rano to sie dogadamy. zreszta jak tam podjedzie taka banda to chyba nie bd mial problemu zeby was znalesc Eryk
Quatro - z takim towarzystwem, to nic nam nie grozi więc przybywaj, bo nam tutaj Ciebie potrzeba! Nie wiem, czy Agnieszka i Kinga tu zaglądają ale może też by zawitały na stok się pobawić? Eryk- nie wiem, o której otwierają kanapy ale chyba nie ma sensu, żebyś tam się bujał od świtu i czekał kilka godzin na otwarcie wyciągu. Chyba, że chcesz mieć najlepsze miejsce na parkingu, czyli przy kasach
Jeżeli szkoła, praca, mąż lub żona przeszkadzają Ci w nurkowaniu, rzuć to wszystko w diabły i zanuraj z nami!
No ja posiadam informacje z mojich stron Wczoraj ruszyl krotki wyciag 400m chyba, w Zawoji. A już dziś ruszył Mosorny Groń 1,5km jazdy wiec zapraszam pomiedzy swietami a sylwestrem będzie godnie.
Nie żyjąc na krawędzi zajmujesz zbyt dużo miejsca.
A Ty Olo se już pazura przykleiłeś do palca, że tak zapraszasz, czy będziesz patrzył siedząc na sankach? Jak będziesz miał człapę całą i zdrową, to wpadniemy tam do Ciebie do Zawoi tylko napisz kiedy się zagoisz, żebyśmy razem się powywracali na stoku.