Ryszard Szwajcer napisał(a):Bez podjadania w nocy nie zasnę za cholerę!
A próbowałeś z bejsbolem? tylko najlepiej gumowym żeby nie było rano guza
Teraz jest niedziela, 24 listopada 2024, 00:18
Ryszard Szwajcer napisał(a):Bez podjadania w nocy nie zasnę za cholerę!
Ryszard Szwajcer napisał(a):Na razie nikt się jeszcze nie odważył potraktować mnie takim wynalazkiem
Ryszard Szwajcer napisał(a):Sporo naszych nurasek i nurasów wpadło na genialny pomysł, który przez ostatnie dni stał się już prawie normą i zdążył się przyjąć już prawie jako kultowy.
Coraz więcej osób odwiedzało mnie skoro świt, czyli w momencie otwarcia Centrum, aby dokonać porannego przebudzenia, sącząc wspólnie kawę.
Padły więc propozycje, że jak tylko uporamy się z remontem naszego nowego gniazdka, to koniecznie trzeba wprowadzić właśnie taki zwyczaj.
Tym bardziej, że jak już wiele osób mi zakomunikowało, trasa do pracy i do domu, przebiega właśnie obok naszego przygotowywanego Centrum.
Co reszta myśli o tym pomyśle?
IWONA napisał(a):Poranna kawa, w drodze do pracy, koniecznie czarna, mocna i gorąca, o 9 rano.
Sabina napisał(a):No to ładnie się wrobiłam z tym ciastem.
Darku nie mam pojęcia jakie ciasto może być postne. W tym momencie przychodzi mi tylko do głowy ciasto na opłatki ale nie wiem jak się je robi, więc trudno bardziej szatanić już i tak nie mogę bo to jest niewykonalne w moim przypadku.
Darek1 napisał(a):Sabina napisał(a):No to ładnie się wrobiłam z tym ciastem.
Darku nie mam pojęcia jakie ciasto może być postne. W tym momencie przychodzi mi tylko do głowy ciasto na opłatki ale nie wiem jak się je robi, więc trudno bardziej szatanić już i tak nie mogę bo to jest niewykonalne w moim przypadku.
Sabina,już zapodaję-ser jest postny-tak?,owoce i inne takie,czyli bakalie-też-jakby nie popatrzeć ,to wychodzi sernik z bakaliami.Jeśli się mylę,to wyprowadż mnie z błędu.Pasibrzuch.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości