Ciasto było zajefantastyczne! Dzięki Miśku i z utęsknieniem czekamy na Twoje kolejne urodziny. Dla takiego ciasta, to możesz być co tydzień starszy o cały rok
Jeżeli szkoła, praca, mąż lub żona przeszkadzają Ci w nurkowaniu, rzuć to wszystko w diabły i zanuraj z nami!
Myślę że naszemu EDENKOWI też należą się życzenia z okazji Pierwszej Rocznicy Narodzin "Ojcowie" Edenka zapowiedzieli imprezę na Majówkę więc dzisiaj tylko życzenia No więc, Dalszej pomyślności w realizacji planów (bardzo wielu) Kolejnych wspaniałych Klubowiczów Dalszego rozwoju, rozbudowy, powiększania oferty dla Fanów aktywnego wypoczynku A na zakończenie tradycyjnie, Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz PIENIĘDZY (na dalszą działalność)
W teorii nie ma różnicy pomiędzy teorią a praktyką, w praktyce jest.
Wszystkiego najlepszego Rzeźnik! Nie wiem, czy ma teraz czas, żeby tutaj zaglądać bo ostatnio z nim gadałem i jest tak zapracowany, że nie dostał nawet wolnego na naszą majówkę a on jeszcze nie odpuścił żadnej majówki z nami ale cały czas jest jak stwierdził z nami duszą. Czy rzeźnicy mają duszę?
Jeżeli szkoła, praca, mąż lub żona przeszkadzają Ci w nurkowaniu, rzuć to wszystko w diabły i zanuraj z nami!