Marsa el Alam - jesień 2012

Re: Marsa el Alam - jesień 2012

Postprzez misiek » niedziela, 1 kwietnia 2012, 11:36

Darek1 napisał(a):Panowie,nie ma żadnej ściemy,w tej chwili trwają rozmowy z Egipskim Ministerstwem Spraw Wewnętrznych,prowadzone przez ministra Radka Sikorskiego nt.złagodzenia części rozporządzenia.Dotyczą one oczywiście tylko Polaków.

Wierzę i nie wierze. Bo kilka spraw wyklucza się nawzajem :D
misiek

Postprzez Jarek » niedziela, 1 kwietnia 2012, 11:45

Darek Stefanka napisał(a):zdaje się że to żart pryma a prelisowy

Kurde Darek , całą zabawę zepsułeś, moja Renia powiedziała już że jak tak to ona .................cały wyjazd i że mogą ........................ i że se mogę jechać sam do tego .................... :evil:
Darek Stefanka napisał(a): i była poważna nocna rozmowa :o

Daj więcej szczegółów , bądź kolega ;)
Darek Stefanka napisał(a):Bier ślub nie zastanawiaj się :P

Nie, nie zastanów się Misiek
misiek napisał(a):pół godziny szukam informacji na necie na ten temat i nic :D

Ale na jaki ? ślubu, golenia nóg, wyjazdu do egiptowa ? bo chyba temat się lekko rozmył :lol:
Jarek

Postprzez misiek » niedziela, 1 kwietnia 2012, 12:02

Jarek napisał(a):Ale na jaki ? ślubu, golenia nóg, wyjazdu do egiptowa ? bo chyba temat się lekko rozmył

Przebywania w Egiptowie, pozostałe rzeczy mnie nie interesują bo ich nie zrobię :D. No chyba że proszę o zdjęcie tej mojej przyszłej żony :D
misiek

Postprzez Ryszard Szwajcer » niedziela, 1 kwietnia 2012, 12:20

misiek napisał(a): No chyba że proszę o zdjęcie tej mojej przyszłej żony :D

Ależ proszę bardzo :D

zona dla miska.gif
zona dla miska.gif (12.36 KiB) Przeglądane 3378 razy

A teraz zagadka:
Jaka krzyżówka wyjdzie z połączenia Miśka i jego wybranki? :mrgreen:

Poniżej jeszcze zdjęcie w plenerze. Chyba nie przepada za słońcem, choć spieczony nos świadczy o czymś zupełnie innym.
zdjęcie plenerowe.gif
zdjęcie plenerowe.gif (12.57 KiB) Przeglądane 3377 razy
Jeżeli szkoła, praca, mąż lub żona przeszkadzają Ci w nurkowaniu, rzuć to wszystko w diabły i zanuraj z nami!
Ryszard Szwajcer

Postprzez Darek1 » niedziela, 1 kwietnia 2012, 12:24

Niektóre szczegóły-nie trzeba mieć zaświadczenia o niekaralności-o tym że nie jest się homoseksualistą tak-prawo egipskie w tym względzie jest bardzo restrykcyjne-do kary śmierci włącznie.Może je wydać mułła na miejscu,z tego co wiem,to koszt około 27,50 euro.Kobiety do badań przedmenstruacyjnych muszą być wydepilowane-jeżeli nie miały czasu,to punkty depilacyjne będą się znajdować na lotniskach (piktogram-nożyczki).Prezerwatywy,oraz inne środki antykoncepcyjne niezgodne z Koranem oraz Starym Testamentem są całkowicie zakazane
Z NAMI OSIĄGNIESZ DNO.
Darek1

Postprzez Ryszard Szwajcer » niedziela, 1 kwietnia 2012, 22:19

Dzień dzisiejszy, czyli 1 kwietnia, jest dniem ze wszech miar niezwykłym.
W dniu 1 kwietnia powstał EdenSport ale jest też coś jeszcze. Takie szczególne "jeszcze".
1 kwietnia, to Prima Aprilis!
Po bez mała czterdziestu telefonach, kilkudziesięciu mailach a także zagadywaniach zza winkla i wypytywaniach na g-g, skypie i czacie FCB o szczegóły opisanych dzisiaj zmian w Egipcie, pozostaje mi tylko na wieczór zdementować te kompletnie nieprawdziwe i wyssane z palca ploty i bzdury, które były jedynie wytworem mojej nieuleczalnie chorej wyobraźni, który to wytwór jak się okazało potrafił nieźle niektórym osobom namieszać i wprowadzić niezły zamęt w tak spokojnym i rodzinnym dniu, jakim jest niedziela. :lol:

Za wszelkie niedogodności i wprowadzenie tak wielu osób w Prima Aprilisowy nastrój, serdecznie... jakoś mi nie wstyd... :lol:
i mam nadzieję że w przyszłym roku będzie jeszcze lepiej i weselej!
Jeżeli szkoła, praca, mąż lub żona przeszkadzają Ci w nurkowaniu, rzuć to wszystko w diabły i zanuraj z nami!
Ryszard Szwajcer

Postprzez Darek Stefanka » niedziela, 1 kwietnia 2012, 22:50

No to tak jak przypuszczałem że to dobrze przygotowany żart pryma a prylisowy :lol: brawo Rychy pszeca po Tobie mozna się było tego spodziewać :D a tak w ogóle to chyba wielka ulga dla wielu :? szczególnie nie mężatych i nie żonatych czy jak ich tam zwał..... :lol:
Darek Stefanka

Postprzez Darek Stefanka » niedziela, 1 kwietnia 2012, 22:51

Jarek do spania :D bo jutro do roboty :lol:
Darek Stefanka

Postprzez Ryszard Szwajcer » niedziela, 1 kwietnia 2012, 23:11

Darek Stefanka napisał(a): brawo Rychu pszeca po Tobie mozna się było tego spodziewać :D a tak w ogóle to chyba wielka ulga dla wielu :? szczególnie nie mężatych i nie żonatych czy jak ich tam zwał..... :lol:

Darku znasz mnie już tak wiele lat, że wiesz czego można się po mnie spodziewać.
Właśnie dlatego jesteś skłonny uwierzyć prawie we wszystko, bo i ja zawsze byłem zdolny do prawie wszystkiego :D
Zresztą tak jak i Ty. Bo te nasze, to dobre lata były :lol:

Odnośni nieżonatych, to dopiero była dzisiaj jazda! Najlepsza jednak była rozmowa z Darkiem1, gdy obaj gadając przez telefon płakaliśmy i tarzaliśmy się po glebie wymyślając, co jeszcze można by wymyślić :lol:

Reasumując, dzisiejszy dzień można zaliczyć do wyjątkowo udanych Prima Aprilisów :mrgreen:
Ryszard Szwajcer

Postprzez Darek Stefanka » niedziela, 1 kwietnia 2012, 23:17

Potwierdzam był wyjątkowy :D dobrej nocy

PS. Jutro pojawie się w firmie z kaską :o dobrej nocy
Darek Stefanka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wyjazdy zagraniczne