Majówka 2012

Re: Majówka 2012

Postprzez Darek1 » niedziela, 6 maja 2012, 11:29

:D :D :D
Z NAMI OSIĄGNIESZ DNO.
Darek1

Postprzez Sławek » niedziela, 6 maja 2012, 11:37

Kurna ja od wczoraj chodzę po domu i szlocham :cry: tak się nagle smutno zrobiło. Dzięki wszystkim za wspaniałą zabawę i do zobaczenia mam nadzieję że szybko :D
W teorii nie ma różnicy pomiędzy teorią a praktyką, w praktyce jest.
Sławek

Postprzez Darek1 » niedziela, 6 maja 2012, 12:06

Oj tam , Sławek,nie ślochaj,za chwilę znowu gdziesik pojadziem. :D
Z NAMI OSIĄGNIESZ DNO.
Darek1

Postprzez Ryszard Szwajcer » niedziela, 6 maja 2012, 13:46

Ja próbuję dojść do siebie i powrócić do rzeczywistości.
Z Oskarem zaczęliśmy rozkręcać fury, żeby coś z nimi porobić. Oskar zrobił to, co miał najważniejsze w swojej i stwierdził, że nie ma na razie "veny".
Ja zepsułem w naszym nowym nurkowozie wszystko co mogłem zepsuć i takowoż stwierdziłem, że nie mam dzisiaj "veny", więc poskręcałem tyle, ile mogłem poskręcać do kupy ze zdemolowanych anten i pozostawiłem to na czas, gdy wejdę już w normalny rytm pracy. Niestety kilka rzeczy muszę odkupić, bo się deczko pourywało. Stanowczo za dużo siły we mnie drzemie i teraz nie mamy ani zwykłego radia ani CB. Mamy za to wszystkie elementy w strzępach.

Tak się zastanawiam, że to było tylko 6 fantastycznych dni a pozostawiły one tak poważne piętno na mojej delikatnej, dziecięcej psychice :lol: , jakby to było co najmniej pół roku...
Jeżeli szkoła, praca, mąż lub żona przeszkadzają Ci w nurkowaniu, rzuć to wszystko w diabły i zanuraj z nami!
Ryszard Szwajcer

Postprzez Darek1 » niedziela, 6 maja 2012, 17:16

Rychu,czy Ty,o tak delikatnej,dziecięcej psychice zostałeś tzw.człowiek demolka? :shock: :lol:
Z NAMI OSIĄGNIESZ DNO.
Darek1

Postprzez Ryszard Szwajcer » niedziela, 6 maja 2012, 17:18

Zdemolowałem wszystko, czego się dzisiaj chwyciłem, więc siedzę przy kompie i staram się psychoczni opanować temat, ze już jutro poniedziałek...
Jeżeli szkoła, praca, mąż lub żona przeszkadzają Ci w nurkowaniu, rzuć to wszystko w diabły i zanuraj z nami!
Ryszard Szwajcer

Postprzez Darek1 » niedziela, 6 maja 2012, 17:22

Tylko kompa nie demoluj,bo zostanie Ci tylko teflon do łączności ze światem. :lol:
Z NAMI OSIĄGNIESZ DNO.
Darek1

Postprzez Ryszard Szwajcer » niedziela, 6 maja 2012, 17:32

Się właśnie staram :D
Ryszard Szwajcer

Postprzez Adam » niedziela, 6 maja 2012, 18:19

Witamy Wszystkich! My z Oleńką dopiero dzisiaj ostatecznie wróciliśmy do cywilizacji.. nie ukrywam że z wielkim bólem.. wszak jutro "ulubiony" poniedziałek.. :( :( :( Dziękujemy Wszystkim za niezapomniane chwile spędzone na łonie lubikowskiej natury! Czekamy na kolejne pomysły i liczymy na wyrozumiałość naszych pracodawców :) Jeszcze raz dziękujemy wszystkim !!! za wyjątkiem kogo? komarzyc i meszek :D
"Zwyczaj puszczania kobiet w drzwiach sięga czasów prehistorycznych. W ten sposób sprawdzało się czy w jaskini nie ma niedźwiedzi"
Adam

Postprzez Ryszard Szwajcer » niedziela, 6 maja 2012, 19:03

Odnośnie meszek i komarzyc, to mam tak zgryzione nogi, że muszę nieźle głupkowato wyglądać, jak się cały czas drapię :lol:
Ryszard Szwajcer

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wielodniowe